STENLY with a solo club tour in November-December

15 November 2010
news page

Вокалистът на ТАНГРА 2 ще направи и съвместен концерт с ОСТАВА на 2 декември в София.

Клубното турне на СТЕНЛИ включва 8 града - стартира на 20 ноември в Бургас, за да премине още през Варна, Велико Търново, Благоевград, София, Пловдив, Стара Загора и завършва с концерт в Габрово на 11 декември.

Начинанието се осъществява със съдействието на Jack Daniel's и 'Строежа'.

Предвиденият от СТЕНЛИ сет ще бъде в акустични аранжименти, като на сцената с него ще свирят китаристът на Остава - Георги Георгиев и друг бивш член на групата - Михаил Шишков (клавир, педъл стийл китара), познат още от предаването "Нощни птици" и множество проекти на популярни бългаски изпълнители.

Песните, които се очаква да бъдат представени в клубовете са микс от парчета на Тангра и солови хитове: 'Обсебен', 'Пътят към храма', 'Как се казваш', 'Стар парфюм', 'Жулиета', 'Бъди какъвто си', 'Дъвка балон', 'Да летим над града' и още много други, както и общото с ОСТАВА - 'Поля от слънчогледи'.

Като част от предстоящото турне, на 2-ри декември в столичния клуб 'Строежа', СТЕНЛИ ще направи съвместен концерт с група ОСТАВА.

Билети за събитието вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg - Офис 1, Техномаркет, М-тел, На Тъмно, Ориндж, Мултирама, както и на място в Строежа. Цената им на предварителна продажба е 10 лв., като броят на билетите е ограничен до 300.

СТЕНЛИ

През 2007-ма, пак в 'Строежа', Стенли гостува на Остава за изпълнението на три песни, което силно въздейства на присъстващите. Този път музикантите са подготвили два отделни самостоятелни сета, включващи най-доброто от творчеството им.

Във всички останали клубове билети ще се продават само на място преди концертите, а цената им е 8 лв.

Source: stroeja.com

Tangra Top 40

  • 1top40 #1The Emptiness Machine
    LINKIN PARK
  • 2Rumen (да живей)
    ALIENS IN SEARCH OF SPACE NAR
  • 3The List
    ALI
  • 4New Propeller
    NADA SURF
  • 5The Algorithm
    PUSCIFER

Gig guide

27
Sep
VANDENBERG Стадион 'ЮНАК'
28
Sep
UNLEASHED Стадион 'ЮНАК'
3
Oct
STONED JESUS Клуб *MIXTAPE 5*, София
4
Oct
GODFLESH Клуб *MIXTAPE 5*, София
14
Oct
SOEN Клуб 'Joy Station', София