CINDERELLA's TOM KEIFER on Tangra Mega ROck

21 April 2011
news page

ТОМ КИЙФЪР даде дълго и изчерпателно интервю за радио Тангра Мега Рок в сряда вечер.

Вокалистът на CINDERELLA предупреди, че какъвто и сетлист да виждаме в момента в интернет от първите концерти от турнето на групата - програмата за шоуто в София на 15 юни ще претърпи изменения. Със сигурност обаче, българските фенове ще чуят най-любимите си песни.

"Ние не сме от тези групи, които на концерт настояват да свирят свирят само най-последните си нещо. За нас е важно хората да чуят песните, които обичат най-много. Така, когато всички пеят с нас се получава магическата връзка в едно шоу." 

ТОМ разкрива, че лично на него, най-любимата му песен за изпълнение на концерт е 'Nobody's Fool', както и, че CINDERELLA досега никога не са свирили заедно с MR.BIG и затова софийският концерт ще бъде по-специален.

Вокалистът говори и за:

- любимата си нова рок група - JET,
- за блус корените,
- за Джон Бон Джоуви, който помага на CINDERELLA да пробият, но също и за това, че не са се виждали с него от поне 5 години,
- за драматичните си проблеми с гласните струни,
- евентуалния нов албум на групата и работата по соловия му диск.

ЕДНА ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ПЕСНИ НА CINDERELLA В БЪЛГАРИЯ Е 'GIPSY ROAD'...ВИЖДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ИСТИНСКИ ЦИГАНИН?
Мисля, че никога не ми се е случвало. 

БЪЛГАРИЯ Е В РАЙОН, В КОЙТО ЖИВЕЯТ МНОГО, ТАКА ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ИМАШ ШАНСА ДА ВИДИШ...
Ооо cool, нямам търпение.

Очаквайте интервюто по радиото, както и пълния текст в www.radiotangra.com след Великден.

CINDERELLAВ В В В 

CINDERELLA и MR.BIG ще свирят в 'Зимния дворец' в София на 15 юни. Очаква се организаторите от Loud Concerts да обявят и групата, която ще открие шоуто. 

БИЛЕТИ с цена 50 лв се продават в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg, както и в Билетен център в НДК. В деня на шоуто, скачат на 60 лв.

Source: radiotangra.com