ARCH ENEMY and SONATA ARCTICA to headline KAVARNA ROCK FEST 2011

04 May 2011
news page

"КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 ще се състои между 15 и 17 юли и ще посрещне повече от 10 банди" - обявяват организаторите -
Loud Concerts и Община Каварна.

Традиционния рок фестивал ще се случи за шеста поредна година и отново ще събере в Каварна българските рок и метъл фенове, за да ги срещне с "някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена".

Вече са известни двама от хедлайнерите на феста, SONATA ARCTICA на 15 юли и ARCH ENEMY на 17-ти. Освен тях на сцената в Каварна ще се качат и швейцарските дет метъл новатори от DreamShade (15.07) и гръцките трашъри Suicidal Angels (17.07).

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ И ОСТАНАЛИТЕ ГРУПИ на ФЕСТИВАЛА!

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 се пускат в продажба от днес (4 май 2011) и ще се продават в мрежата на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Цената на еднодневен билет за фестивала e 40 лв., a за тридневния - 90 лв. Първоначално в продажба ще влязат билетите за трите дни на фестивала.

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.

Както и през миналогодишното издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ, и този път организаторите от Loud Concerts са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала.

Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

Повече информация и подробности за фестивала търсете в официалния сайт на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, както и във Facebook.

ARCH ENEMY

Source: loudconcerts.com