2013 - the TANGRA MEGA ROCK year - recaps

07 January 2014
news page

English version coming soon

2013 стана поредната, която оттече в канала. Много от мръсната пяна и боклуците обаче останаха.

Докато помпаме мускулите на надеждата, че ще ги изчистим през новата година, да минем на галоп през някои от важните моменти през тези 365 дни, в които радио ТАНГРА МЕГА РОК продължи да пише своята собствена история, като (уви) една от твърде малкото независими мeдии в България.

Въпреки че напрежение в родния въздух тежи от повече от десетилетие, началото на 2013 не подсказваше, че годината ще се превърне в една от най-бурните в новата история. 

Ние я започнахме все още носейки тържествата, с които отбелязахме цели 20 от началото на ТАНГРА и, съответно, от съществуването на РОК РАДИО в България, както и със супер положителна равносметка за 2012.

А и точно преди нова година, фенове нападнаха студиото ни за предварително замислен от тях моден за времето си 'Харлем шейк'.



 
Както обикновено, и през 2013 хората от екипа на ТАНГРА МЕГА РОК не се задоволиха да наблюдават със скръстени ръце рок и пънк живота, но и в много случаи бяха преките двигатели и участници.

През тези 365 дни на 2013, радиото организира 8 концерта в София и Пловдив, в които участваха общо 18 групи и 2 симфонични оркестъра, плюс отново програмира JACK DANIEL'S РОК Арената на най-големия летен фестивал у нас - Spirit of Burgas 2013, на която свириха 15 банди (виж долу).

За редовната програма на радиото и сайта www.radiotangra.com с ревюта, специализирани предавания, концертни репортажи и интервюта - добрата традиция продължаваше... А през пролетта, знамето на радио ТАНГРА МЕГА РОК бе забодено на най-високата точка на Балканите - връх 'Мусала'.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ


 

Source: radiotangra.com