GROOVE ARMADA to open Sofia Park Live Fest 2010

18 May 2010
news page

Тридневният фестивал започва на 18 юни и ще се проведе в Парка на Летище София, Терминал 2!

Хедлайнери на първия ден са GROOVE ARMADA, които идват с 10 членна банда и 2 вокалистки, за да представят новия си албум у нас. Точно преди тях на сцената ще потанцуват BFC.

Веднага след концерта (пак на фестивала) ще се състои и първото 3D диско парти у нас. То ще се води от Adam Freeland, а всички фенове ще могат да се насладят на специална 3D визия, благодарение на 3D очилата които ще получат от организаторите.

Тази година Park Live ще се проведе в най-новият софийски парк, изграден до Терминал 2 на летище София. С амфитеатрален терен паркът на летище София има всички предпоставки да се превърне в една от новите сцени на София.

Хедлайнери на 19 юни ще са създателите на съвременното танго Gotan Project, а след тях следва звездата на Ninja Tune – Coldcut. После идва ред на Goldie, а след него са HMSU Konspirator и Mocks.

На 20 юни звездите ще са британските трип-хоп емблеми Morcheeba, които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка Skye.

В продажба влизат нови еднодневни танцувални билети на цена от 20 лв за 18 и 19 юни, които ще важат след 23.30 ч и с тях ще може да видите съответно на 18 – 3D disco party и Adam Freeland. С нощен билет за 19 ще сте част от шоуто на Coldcut и Goldie.

Цената на еднодневните билети за всички сцени остава непроменена и е съответно 45 лв., а за 80 лв можете да сте част от случващото се и през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.

Всички видове билети могат да бъдат закупени от билетен център НДК, Eventim и Ticketpro.

Source: dnes.bg

Tangra Top 40

  • 1top40 #1Dark Matter
    PEARL JAM
  • 2The Algorithm
    PUSCIFER
  • 3New Propeller
    NADA SURF
  • 4The Emptiness Machine
    LINKIN PARK
  • 5Raise The Red Flag
    MARILYN MANSON

Gig guide

27
Sep
VANDENBERG Стадион 'ЮНАК'
28
Sep
UNLEASHED Стадион 'ЮНАК'
3
Oct
STONED JESUS Клуб *MIXTAPE 5*, София
4
Oct
GODFLESH Клуб *MIXTAPE 5*, София
14
Oct
SOEN Клуб 'Joy Station', София