KULN with new video

28 September 2010
news page

Дългоочакваният нов албум на групата - 'Moksha' ще бъде представен на специален концерт-промоция този петък, 1 октомври, в ктоличния клуб The Box.

Освен музикантите от КЪЛН, на сцената с тях ще се качат като гост-участници: Ангел Каспарянов от Сепуко 6, Цветан Хаджийски от Smallman, Мирослав Костадинов от Twist и Калин Велчев от Q-Check.

Това съобщи вокалистът/басист на КЪЛН - Боян Карамфилов в студиото на радио Танга Мега Рок, където гостува в понеделник на обяд, в шоуто на Насо Русков.

Стана ясно и, че вече има втора видео версия на пилотната песен 'Utopia', която участва в Мега Рок класацията Tuborg Top 40.

Тя може да бъде видяна  и във Facebook и MySpace профилите на КЪЛН, където можете да се запознаете с пълната информация за октомврийското турне на групата, могат да се прослушат още нови  песни - 'Storyteller' и 'Hunter', както и превю на новия албум 'Moksha'.

След клубния тур групата възнамерява да направи следващото си видео с кадри от предстоящите й концерти. За целта всеки би могъл да се включи като изпраща заснети от него видео материали.

Source: radiotangra.com