МИЛЕНА с ново клубно турне през ноември

04 Ноември 2010
news page

Година след грандиозния концерт, с който отпразнува 25 лазарника на сцената, примата на българския РОК ще направи второ клубно турне за 2010, което ще премине през 6 града. 

Става дума за 5 акустични концерта между 5-13 ноември в Стара Загора (Jam), Бургас (Bizarre), Велико Търново (Melon), Варна (O'Neills Irish Pub) и един специален концерт в София.

Начинанието е подкрепено от Jack Daniel's и 'Строежа'.

Акцентът, който личи в тези участия на МИЛЕНА, е максималната близост с публиката - такаква, каквато само клубната атмосфера и акустичните инструменти могат да дадат. Подобно на предизвикалото силни отзиви пролетно турне, Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров.

Концертите са с обща продължителност почти два часа и включват песни като 'Ха-ха', 'Охолен живот', 'Месо', 'Неам нерви', 'Ала-Бала', 'Така', 'Ад', 'Сън', 'Защо?', 'Истина', 'Робърт', 'Да закърпим небето', по-новите 'Чворолино' и 'Куклата Мици', в добавка няколко емблематични кавъра и песни от периода й в Англия.

Дуото се впуска и в импровизации, обръщане на значимо внимание на сериозните имена в българската музика, също класики на Тина Търнър, Сам Браун, Елвис Пресли, Рики Нелсън.

Билетите са със средна цена от 9 лв. и се продават на място, като единствено за концерта на 11-ти ноември в 'Строежа' те могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Ticketstream.bg.

МИЛЕНА

Източник: stroeja.com