ЛЕС КЛЕЙПУУЛ от PRIMUS написа писмо - БЕБЕТО на брат му има ЛЕВКЕМИЯ

05 Ноември 2010
news page

Радио Тангра Мега Рок получи от лидера на една от НАЙ-любимите ни групи следното разтърсващо съобщение:
 
"Приятели, първо искам да благодаря на всички, които подкрепиха последните концерти от турнето на Primus. Беше великолепно да свирим пред хората и да бъдем отново заедно с Лър и Джаски - наистина прекрасно преживяване.

За съжаление, по средата на последната част от Oddity Faire Tour получих от брат ми Рон драматичната вест, че малкото му бебе МАТЮ е бил откаран по спешност в медицинския център в Станфорд, където му е била поставена диагноза ЛЕВКЕМИЯ.

В момента МАТЮ е подлаган на интензивна химиотерапия и нещата се развиват толкова добре, колкото е възможно при тези обстоятелства. Няма нужда да ви казвам, че за всички нас това е огромно изпитание. На мен, като по-големият брат, ми е адски мъчно и сърцето ме боли да гледам как Рон и жена му Ейми виждат малкото им момче да страда.

Хората, които познават брат ми, знаят, че той е един от най-милите и всеотдайни хора на света. Освен това е пълен с гордост и не се чувства никак удобно да приеме благотворителност, дори от своите най-близки.

За съжаление разходите по лечението на дете в състоянието на МАТЮ са безумно и монументално високи и в крайна сметка Рон и Ейми създадоха уебсайт - www.babymatthew.org, в който всеки може да направи дарение, за да облекчи медицинските разходи.

На МАТЮ му предстоят минимум три години лечение. За мен е непонятно, как "малка шушулка" като него ще прекара първите години от живота си на химиотерапия."


BABY MATTHEW

След тези думи, лидерът на PRIMUS разказва как брат му РОН е започнал миналата година свой собствен бизнес в областта на хидропониката (метод за отглеждане на културите в субстрат вместо в почва), като е основал компанията GREEN GOPHER GARDEN SUPPLY в района на Монтерей. Но както при всеки нов бизнес, първата година е доста сложна и ЛЕС окуражава всички, които имат нужда от такива инсталации да се свържат с фирмата на брат му, като това ще бъде най-добрият начин да му се помогне, а и гарантира, че РОН ще свърши чудесна работа - www.greengopheronline.com.

"Ще бъда благодарен на всяка подкрепа, оказана на брат ми и неговото семейство. Благодаря ви! 
Les Claypool
"

Източник: radiotangra.com