Вокалистът на BEHEMOTH ни информира за състоянието си

09 Ноември 2010
news page

Адам Дарски, по-известeн със сценичния си псевдоним Nergal, който през лятото бе диагностициран с левкемия, пусна следното съобщение от клиниката в родината си:

"Здравейте всички! Все още съм в болница, но съм в доста добра форма и ви пиша, за да ви информирам за състоянието ми и следващите етапи на лечението.

Преминах по план през 4-те химиотерапии и съм вече от 3 месеца в болницата. Преминах без проблеми през цялата терапия, въпреки че имах някои трудни моменти. Всичко това означава, че приключих с фазата на фармакологичното лечение и всеки момент ще започна облъчванията, а след това и трансплантацията на костен мозък.

Да, намери се донор! След няколко месеца търсене, фондацията намери човек със същия генотип като моя. Това щеше да е много трудно, ако нямах подкрепата на толкова много хора. Искам най-вече да изразя възхищението си от Дорота, моята прекрасна и всеотдайна годеница. Тя направи всичко, което можеше, за да ми помогне, както и на други хора, въпреки някои гадни и неприятни коментари.

DOROTA DODA RABCZEWSKA
Годеницата DOROTA DODA RABCZEWSKA

Вашата помощ е неоценима! Благодаря ви! Обичам ви. От свое име и от името на всички болни хора, благодаря на всички, които са се регистрирали в банката за донори, независимо от произхода, цвета на кожата или религията.

Благотворителни концерти се организират навсякъде по света и личности от шоу бизнеса, групи и най-вече феновете, вече са силно ангажирани. Вие сте повече от велики! Един от вас направи трансплантацията ми възможна, но не забравяйте - отношението ви към този проблем може да помогне на много други в нужда.

Призовавам всеки от вас поотделно: продължавайте все така! Походът към победата продължава! Horns up!'"

Източник: lambgoat.com