СТОЛИЧНА ОБЩИНА организира голяма РОК КОЛЕДА 2010 на 25 декември

25 Ноември 2010
news page

Това съобщи при гостуването си вчера в студиото на Тангра Мега Рок, МИЛЕНА СЛАВОВА.

Вдъхновена от супер успешния концерт за 25-тата си годишнина на сцената миналата година, МИЛЕНА е предложила на общината идеята да се направи голям коледен концерт в зала 'Универсиада' и самата тя е на практика организатор, чрез фирмата си Mr. Rock Music.

"Не можех да направя концерт за 26-години на сцената и се сетих, че можем отново да направим нещо толкова яко, колкото и миналата година и залата да се "изчекне" пак." - каза тя за слушателите на радиото.

Шоуто на 25 декември ще продължи над 5 часа и ще се състои от 2 части - в първата на сцената ще се представи Нов Симфоничен оркестър.

"Ще бъде съвсем официално, като хо филмите. Ще свирят коледни парчета, с коледни шапчици и елха, а накрая при тях ще се качат групите и музикантите, които ще изпълнят няколко песни в техен съпровод.

После правим яка метъл томбола и оттам нататък вече групите, които са без симфоничен съпровод, яхат метлите и това ще бъде до полунощ!"  

МИЛЕНА

В РОК КОЛЕДА 2010 ще участват, освен Милена Славов - Васко Кръпката, Кирил Маричков, Валди Тотев, Буги Барабата, Кольо Гилъна, Ревю, Ахат, Тома, Уикеда, Обратен ефект и други.

Водещ - Дядо Коледа

Билети се продават в Ticketstream.bg

  

Източник: radiotangra.com