ЕПИЗОД се извиняват на своите приятели - наричат барабаниста си ЛЪЖЕЦ и СТРАХЛИВЕЦ

26 Ноември 2010
news page

Преди месец, когато вокалистът на групата - Емо Чендов гостува на живо в нашето студио, всичко изглеждаше добре. EПИЗОД издаваха новия си албум 'Народът на Дуло' и тръгваха на серия концерти из страната.

Но сега, на първо място в официалния сайт на групата четем следното съобщение:

"Извинете ни, приятели!

Извинявайте приятели на групата от Бургас, Варна, Силистра и Благоевград. Извинявайте за това, че така рязко беше прекъснато нашето турне и ние не успяхме да се срещнем с Вас. Причината да отложим нашите концерти е отказа на барабаниста Стоян Петров да пътува извън София!!! До 5 ноември 2010 той не ни беше уведомил за това свое намерение, научихме го преди 2 седмици и не успяхме да подготвим титулярен член на групата.

Този ЛЪЖЕЦ и СТРАХЛИВЕЦ само се докосна до нас, но не успя да стане част от нашата мисия. През месец януари следващата година ние ще направим отложените концерти.

Приемете още веднъж нашите извинения и се надяваме да ни подкрепите както винаги досега. А когато срещнете някъде господин ЛЪЖЕЦА, поздравете го подобаващо." 

EPIZOD

Това със сигуност не е никак приятно и натъжава фенове като този, писал в книгата за гости в сайта на групата:

Атанас Йорданов - 26 септември, 11:46
"Лично за мен Епизод е най-добрата рок група не само в България но и във цял свят... със най-смислени текстове и невероятна музика.... Ако имаха участие в Добрич щях да отида на 100% ... ако ще и билета да е 100 лева :Д:Д:Д свалям им шапка на момчетата (bow)"
 
   

Източник: epizod.com