INDIE MUSIC FEST на 17 декември

29 Ноември 2010
news page

Най-добрите български независими групи на една сцена!

'INDIE MUSIC FEST 2010' ще се случи на 17 декември в Парти център '4 km', а участниците са Нова Генерация, Ревю, Babyface Clan, Остава и Leepra Deluxe.

Ето и официалната мотивация на организаторите от RPL records (подфирма на Re_Act):

"Всяка една от тези групи е изградила собствен музикален стил, собствена градска идеология и разбира се – собствено невероятно сценично шоу! Затова всеки, който присъства на феста ще може не само да чуе най-добрия български инди/алтернативен рок, но и да присъства на най-зрелищното шоу!

Нова Генерация ще представят както новите си песни, така и старите си химни, които ги направиха легенди още преди двайсет години. Това може да се каже и за Ревю, които ще се качат на сцената в актуалния си състав – разбира се предвождани от магнетичния Васил Гюров, който се очаква да участва и в няколко песни на Нова Генерация.

РЕВЮ & НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

Babyface Clan ще представят лудостта на новата си музика, която в момента записват като част от предстоящия си албум.

Остава обещават да изпълнят за първи път три чисто нови песни, толкова нови, че на 17 декември ще ги чуем с демо текстове.

Leepra Deluxe дълго време отлагат издаването на дебютния си албум, така че възможността да ги гледате на живо не е за изпускане.

Вратите на 'INDIE MUSIC FEST' се отвратят в 19.00 часа 

Билети с цена 20 лв - в касите на Eventim.bg.

Източник: radiotangra.com