ПИТОН ухапа ШОН РАЙДЪР

30 Ноември 2010
news page

Очевидно в лагера на The Happy Mondays не знаят, що е то почивка.

Първо, танцьорът им БЕЗ бе осъден ефективно на затвор за побой над бившата си приятелка, а сега и вокалистът ШОН РАЙДЪР има приключения.

Той е сред участниците в новия сезон на популярниото ТВ риалити шоу 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!', където бе ухапан от питон....

В епизода в края на миналата седмица, РАЙДЪР се бори за оставане в шоуто с бившия депутат от Партията на либералните демократи, Лембит Опик. Пред двамата е поставена задача да извадят 10 ключа от кутия, пълна с плъхове и един австралийски килимен питон (на малката снимка). 

И двамата участници са били ухапани от змията, но ШОН е бил достатъчно смел, за да не надава писъци на ужас. Наложила се е бърза лекарска помощ. 

SEAN

"Ако това не беше нечие домашно животно, щях да го размажа." - разказва вокалистът на Black Grape и The Happy Mondays, след което уточнява, че болката е била ужасна - "Все едно ръката ти е попаднала в счупо стъкло, което не те пуска. Трябваше двама души да му разтварят устата, за да си измъкна ръката."

Австралийският килимен питон или Morelia spilota не е отровен, но с острите си зъби и яки челюсти е способен на страшни ухапвания.

Източник: chartattack.com