МОРИСИ нападна английското кралско семейство - НЯМА ДА ГЛЕДА СВАТБАТА

28 Април 2011
news page

Популярният британски музикант се надсмя над всички, които се вълнуват от предстоящата сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън и подчерта, че няма никакво намерение да си губи времето, като я гледа по телевизията.

МОРИСИ изтъкна и мнението си, че монархията във Великобритания е "пълна с муфтаджии". 

Бившият вокалист на THE SMITHS, който е известен с анти-монархическите си възгледи, не скри недоумението си от медийната и обществена истерия, съпровождаще подготовката на церемонията, която трябва да се състои утре, 29 май и дори ще бъде предавана ПРЯКО по БНТ (Мориси едва ли знае това).    

Пред BBC 5Live той казва: "Защо трябва да гледам тази сватба? Защо? Не мога да възприема това сериозно. Не мисля, че така нареченото 'кралско семейство' представлява Англия, както и не мисля, че Англия има нужда от него. Но съм съвсем сигурен, че те са просто едни използвачи, истински муфтаджии и нищо повече. Ясно е, че те не изпълняват никаква друга функция."

"Пресата, които обслужва Бъкингамския дворец, се опитва да ни убеди, че хората ги обичат, обаче излезте навън и поговорете с хората на улицата и те ще ви се изсмеят. Наистина." 

ЩЕ

Източник: jam.canoe.ca