PARADISE LOST и TIAMAT също потвърдиха за KAVARNA ROCK FEST 2011

09 Май 2011
news page

5 дни след първите обявени групи за традиционния метъл фест в Каварна (виж), днес организаторите от Loud Concerts добавят още 2 супер имена в афиша - PARADISE LOST и TIAMAT

Първите ще се качат на сцената на фестивала на 15 юли, в ролята на ко-хедлайнери заедно с вече обявените финландци от Sonata Arctica. И двете групи ще изпълнят пълните си лайв сетове, като на PARADISE LOST се пада честта да закрият първата фестивална вечер.

TIAMAT ще ударят на стадион 'Калиакра' на 16 юли. Очаква се да бъде обявена и групата хедлайнер за тази вечер.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 се продават в мрежата на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Цената на еднодневен билет за фестивала e 40 лв., a за тридневния - 90 лв. Първоначално в продажба ще влязат билетите за трите дни на фестивала.

PL

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.

Както и през миналогодишното издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ, и този път организаторите от Loud Concerts са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала.

Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

Повече информация и подробности за фестивала търсете в официалния сайт на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, както и във Facebook.

Източник: loudconcerts.com