DARK TRANQUILLITY искат по минимум КАСА БИРА на ЧОВЕК

19 Май 2011
news page

И разбира се, ще си ги получат, плюс много други.

Легендарната шведска дет метъл шайка, която вече започна турнето си, поиска със специално писмо до организаторите от Тангра Мега Рок по минимум 1 каса бира за всеки член на групата и техническия екип.

Отделно, като истински представители на скандинавския полуостров, момчетата от Гьотеборг настояват и за солидно количество водка + енергийни напитки и маааалко червено вино.

Разбира се, DARK TRANQUILLITY ще получат повече от заявеното, още повече, че вокалистът МИКАЕЛ СТАННЕ ще отбележи рождения си ден именно на концерта на групата утре, в клуб Mixtape 5 в София. Очакват го и специални изненади... 

Вратите на клуба се отварят за публиката в 19:00 - първи на сцената ще се качат Eufobia.

Тази вечер DARK TRANQUILLITY имат концерт в румънската столица Букурещ, където ще бъдат взети от екип и бус на Тангра Мега Рок. Специални фестивални напитки ще ги очакват в него, за да се подкрепят по пътя и да слязат на софийска почва напълно подготвени.

Междувременно, днес в 11:30 ще станат ясин имената на 6-мата участници в нашата специална DT игра, които ще се срещнат лично с групата преди концерта.

DT  

Източник: radiotangra.com