VENDETTA представят новия си албум с КОНЦЕРТ на 13 юни

20 Май 2011
news page

Клуб Mixtape 5 в София, където тази вечер ще свирят шведските дет метъл легенди DARK TRANQUILLITY, се превръща в сериозна концертна арена.

Чудовищата на българския хардкор - VENDETTA ще представят за първи път там своя дългоочакван нов албум - 'Време разделно'.  

Ето и официалното съобщение до медиите:

"След като се завърнаха триуфално през 2009-та, сега Vendetta ще ни посекат с втория си дългосвирещ удар 'Време разделно' – представянето му е всъщност основен повод за този впечатляващ концерт. А той се очертава, като най-сериозното хардкор събитие за лято 2011, тъй като имаме още един хедлайнер за тази знаметенателна вечер и това са специалните гости от Калифорния - First Blood!

Една от най-яките и актуални групи от съвременната американска хардкор сцена, за първи път в България! Датата на First Blood в София е част от голямото им европейско турне по случай нашумелият последен албум 'Silence is Betrayal'.

Имайки предвид репутацията им и от къде идват, наистина ще се радваме на шанса да бъдем очевидци на нещо изключително, особено за рамките на локалната ни сцена.

Освен First Blood и Vendetta, на сцената в столичния клуб Mix Tape 5 ще свирят още младите софийски бийтдаун надежди Dan Koloff, варненските хардкор ветерани Outrage, както и сръбските металкор представители Deadrise.

След финала на концерта, партито ще продължи с екслузивен хипхоп/хардкор сет на DJ Rawland.
Вратите ще бъдат отворени в 19:30 – начало: 20:00 / Вход: 20 лв.
"


ЭЕХАЕШШЬ

Източник: reactmusic.net