AMORPHIS с концерт в София на 10 ноември

25 Май 2011
news page

Финландските богове AMORPHIS ще ознаменуват излизането на новия си студиен албум с дълго турне The Beginning of Times tour.

Обиколката запова през ноември и ще продължи до януари 2012 - общо 40 концерта в 20 европейски държави. Преди това, през октомври, AMORPHIS ще направят 3 загряващи шоуто в Русия.

Датата на СОФИЙСКИЯ КОНЦЕРТ е 10 ноември - мястото: Парти център '4 км', организатор - отново радио Тангра Мега Рок. 

БИЛЕТИ с цена 40 лв тръгват в продажба от днес, 25 май, в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. В деня на концерта скачат на 45 лв.

Предстои да бъдат обявени и групите, които ще съпътстват AMORPHIS по време на цялото европейско турне, включително и на концерта в София.

Изборът на мястото за провеждане на шоуто в България - Парти център '4 км' (с капацитет 800 души) бе направен от мениджмънта на самата група, след като организаторите от Тангра Мега Рок предоставиха техническите параметри, както и подробна информация за състоянието на гримьорни, местоположение, достъп на турбуса nightliner и т.н. на всички налични зали в града с капацитет до 1200 души. 

AMORPHIS

AMORPHIS са свирили досега 2 пъти у нас, винаги по покана на Тангра Мега Рок - през 2007 на фестивала 20 години Nuclear Blast и през 2009 като част от турнето Skyforger, когато всички билети свършиха предвалително. 

Повод за новото турне е новият студиен албум на групата 'The Beginning of Times', който ще бъде издаден този петък - 27 май от Nuclear Blast/Wizard.

Излезе и видеото към първия сингъл 'You I Need'.

Източник: radiotangra.com