L.A. GUNS си взеха вокалист ЖЕНА

30 Септември 2011
news page

Новата певица на легендарната група се казва ДИЛАНА. Това е победителката в ТВ музикално състезание Rock Star: SupernovaДилана Робичо (виж долу).

Ето и официалното съобщение от ТРЕЙСИ ГЪНС:

"Дилана е новата вокалистка на L.A. Guns. След невероятно дълго, внимателно и подробно анализиране на възможностите, клечката изтегли тя и по време на прослушването й, тотално овладя пространството, като вкара толкова душа в изпълнението на старите песни, че се полу'и нещо, което никога не бях чувал досега."

Първото парче, което направихме заедно, бе класиката на ОТИС РЕДИНГ - 'These Arms Of Mine' и дори вечон скептичният Джереми ме погледна и произнесе 'Holy Shit', а аз се чувствах по същия начин. След това преминахме през 'One More Reason', 'Never Enough' и разбира се 'The Ballad Of Jayne', които тотално ни убедиха, колко професионална и вдъхновена певица е Дилана."

LA GUNS

Предишният вокалист на L.A. GUNS, Джизи Пърл напусна групата в началото на месеца, като даде следното обяснение:

"След 2 чудесни години с L.A. Guns, реших да продължа напред. Това решение не бе взето с гняв или омраза - изпитвам само уважение към Трейси и момчетата. Те могат и ще продължат напред по-силни от всякога. Пожелавам им късмет и хубава музика в бъдеще."

Тази седмица, на 27 септември L.A. Guns издадоха 'Acoustic Gypsy Live' (с Джизи Пърл). 

Източник: bravewords.com