ДЖИЙН СИМЪНС пусна в продажба (ЕСТЕСТВЕНО) сувенири от СВАТБАТА СИ в събота

03 Октомври 2011
news page

Басистът-вокалист на KISS не изневери на характера си и след като на 1 октомври най-после сключи брак с приятелката си от 28 години, канадската актриса ШАНЪН ТУИЙД, сега ни дава възможност да си купим 'мърчъндайз' от това, което самият той определя като "рокендрол сватбата на годината".

Партито се състоя в събота вечер в хотел Beverly Hills, сувенирите вече се продават в PersonalizationMall.com.

MERCH

Ето и репортажът за сватбата, публикуван в неделя в KISSonline.com:

"Снощи, Джийн Симънс и Шанън Туийд се ожениха с красива и трогателна церемония в градината на Beverly Hills Hotel. Над 400 роднини и приятели станаха свидетели на вричането един вдруг на двойката, както и на момента, в който си казаха "ДА"! Кум бе Ник Симънс, а Софи Симънс - шаферка. Пол Стенли и Док Макгий също присъстваха.

При посрещането на гостите, Софи и Ник вдигнаха тостове за родителите си, а Пол разказа няколко весели истории за Джийн, преди да пожелае на двойката щастие.

Софи, Ник, Шанън и Джийн пяха по време на вечерта. В един момент, синът на Пол, Евън свири на китара, докато Ник пееше 'Roadhouse Blues' на DOORS. След това, всичките в сватбени одежди, KISS се качиха на сцената, за да изпълнят 'Lick It Up', 'Shout It Out Loud' и 'Rock and Roll All Nite'."

MERCH 

Източник: bravewords.com