ПРОЧЕТИ - ЦЕЛИ 2 РЕВЮТА за новия албум на MACHINE HEAD - ВИЖ постиженията му в КЛАСАЦИИТЕ

05 Октомври 2011
news page

'Unto The Locust' получава феноменално възторжен прием сред феновете и критиците в целия свят.

В разгара на MACHINE HEAD седмицата по радио Тангра Мега Рок, нашият основен метъл експерт, СТЕФАН ЙОРДАНОВ - СТИФФ оцени албума с максималните 6 от 6.

"Този албум е свиреп като нерепетирана лоботомия, но това качество само по себе си не е достатъчно за да “сготвиш” шедьовър. Тук се намесва най-важното качество на ‘Unto The Locust’ - неговият естествен драматизъм. Machine Head вече не пишат песни като ‘Davidian’ и ‘Old’, но това е защото са се научили да пишат опуси като ‘Darkness Within’ и ‘Who We Are’. Превърнали са гнева в интелектуално заредено изкуство, а после са дръпнали спусъка." - пише СТИФ (прочети цялото ревю).

Максималната оценка леко ни смути и затова възложихме за първи път второ ревю за същия албум. СТЕФАН ТОПУЗОВ също, макар и с по-скромното 5 от 6, възхвалява 'Unto The Locust':  

"Поглеждам към десния си крак, където стои татуирано логото на Machine Head, докато за пореден път слушам ‘Unto the Locust’, и се замислям, че заклети фенове май не трябва да пишат за любимите си групи. Резултатът винаги е или пресилено хвалебствие, или жално мрънкане как са си променили стила. А този албум доста трудно ме спечели." - започва ТОПУЗОВ (прочети продължението).

Ето и как се представя 'Into The Locust' в класациите по света:

#05 - Германия
#06 - Австрия
#10 - Австралия
#10 - Швейцария
#13 - Франция
#18 - Япония
#19 - Нова Зеландия
#22 - Белгия
#28 - Норвегия
#82 - Велкобритания

Ти как намираш новия MACHINE HEAD? Дали това ще се окаже Албумът на годината?

MACHINE HEAD

Източник: radiotangra.com