АНДРЕЙ ВЛАДОВ празнува КРЪГЪЛ РОЖДЕН ДЕН - НАЗДРАВЕ

07 Октомври 2011
news page

Култовият Андро, който заедно с Мартин Дончев води инди-шоуто на радио 'Тангра Мега Рок' - МЕГАЧАС, всяка седмица от английската столица, днес празнува необуздано!

Владов, който дълги години бе основният глас на българската секция на BBC, а в момента продължава да твори в системата на корпорацията, е един от малкото български политически журналисти, чиято основна страст е рок, метъл, блус, мотори и 20 годишна сливова!

Паралелно с новините по BBC, той бе двигателят и на МЕГАЧАС - The Zoo Show - програмата за алтернативна музика и инди култура по BBC, като възроди шоуто, именно по радио Тангра Мега Рок след закриването на българската секция! 

Именно Андро направи първото шоу на Ladytron в София, както и поредица вечери на Zoo show в рок бар 'Фенс', като даде сцена на някои от най-авангардните БГ ъндърграунд и инди банди!

Днес МЕГАЧАС е все така уникално предаване от извора, защото всяка седмица Владов & Дончев се ровят в малките бутици за редки CD-та в Лондон, не изпускат интересен концерт и правят невероятни интервюта. Факт е, че шоуто им е УНИКАЛНО!

Днес Андрей тържествува по повод своя юбилей в родината на своите деди, в малък градец, сгушен в планината, пред камината. Не чете книга...

На снимката долу: Владов обграден от Васил Върбанов и Коко Стойнов на тийм бийлдинг (wow) на радио Тангра Мега Рок.

Честит Рожден Ден, АНДРО!

ANDRO

Източник: radiotangra.com