СПЕЧЕЛИ - БИЛЕТ и ЛИЧНА среща с AMORPHIS в София

04 Ноември 2011
news page

Както вече добре знаете, следващата седмица в четвъртък, 10 ноември, любимата ни финландска група ще свири отново пред българските си фенове.

Ето и уникалната възможност, която ви подарява радио Тангра Мега Рок - да спечелите билет за концерта, но и среща очи в очи с музикантите от групата, преди те да се качат на голямата сцена в 'Арена Армеец София'

Трябва просто да отговорите на този лесен въпрос:

Къде и кога беше първият концерт на AMORPHIS в България?

Пращайте отговорите си на studio@radiotangra.com. Имената на 6-мата победители ще бъдат изтеглени пряко по радиото във вторник, 8 ноември, в 16:30. Ще трябва да ни слушате, за да разберете, в кой момент да ни се обадите по телефона.

УСПЕХ!

БИЛЕТИ с цена 40 лв все още се продават в www.TicketStream.bg  и www.Eventim.bg.

Въпреки значителните възможности за разширяване на капацитета на новата софийска зала, поради договорка с групата, той НЯМА да бъде променен и при достигане на 900 билета, продажбите спират!

Останалите 100 места са предназначени за ВИП гостите на радио Тангра Мега Рок и за журналисти.

Специално за шоуто, на терена пред сектора ще бъде изградена ГОЛЯМА СЦЕНА с убийствен звук и светлина. Така на практика, концертът от клубен се превръща в много по-мащабен!

ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ за предварително обявеното провеждане на шоуто в Парти център 4 КМ - ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА! На място, в деня на концерта (в случай, че останат) БИЛЕТИТЕ ще бъдат с цена 45 лв.

AMORPHIS пристигат в София с две групи, които ги съпровождат в цялото им европейско турне – LEPROUS от Норвегия и NahemaH от Испания. 

The Beginning of Times Tour започна в сряда, 2 ноември, от Талин, Естония и ще продължи до януари 2012 – общо 41 концерта в 21 държави! 

Шоуто на AMORPHIS на 10 ноември  в ‘АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ’ ще бъде осъществено със съдействието на TUBORG!

Източник: radiotangra.com