Софийският метъл бар 'THE BLACK LODGE' празнува 3 ГОДИНИ в петък

09 Ноември 2011
news page

Рожденият ден всъщност беше вчера, 8 ноември, датата, на която през 2008 ви съобщихме че "в центъра на София отваря врати нов бар за метъл. Екстремното заведение носи злокобното наименование 'The Black Lodge' и се намира на бул. 'Ал. Стамболийски' 34 (на мястото бившия джаз клуб 'Satchmo Boy')."

За отбелязване на рождения ден обаче е бил избран по-удобният за почерпване петък - 11 ноември. Ето и какво четем на сайта на бара: 

"Метъл бар The Black Lodge става на 3 години. Това естествено е повод за празнуване! И напиване! Всичко започна от любовта ни към музиката, слабостта ни към купони и желанието да направим едно по-разлчно място, където всички метъл фенове да се чувстват у дома.

Това обаче нямаше да се случи без вашата подкрепата. Затова каним всички вас, които се чувствате съпричастни на идеята на 11-ти ноември(петък) да отбележим подобаващо и заедно това събитие, както много други през последните 3 години - с як и всепомитащ купон до зори. А всички знаете, че ние го правим! Както винаги ще има игри, изненади и почерпки. Начало 21.00 ч и вход свободен."

BLACK LODGE

Източник: blacklodge.bg