РИЧИ САМБОРА започва ТРЕТИ СОЛОВ албум

28 Декември 2011
news page

След като слуховете за смъртта на вокалиста на BON JOVI бяха разсеяни със снимка на самия Джон Бон Джови пред коледната елха, време е да насочим обективите към китариста на групата, който през пролетта влезе в клиника за алкохолици и пропусна част от турнето й. 

РИЧИ САМБОРА съобщава, че се чувства добре и дори вече е започнал да записва своя трети солов албум в студио Ocean Way Recording в Холивуд.

Китаристът работи с Люк Ебин, който в началото на века продуцира 2 албума на BON JOVI -'Crush' (2000) и 'Bounce' (2002).

Двамата с Ричи сме работили често заедно, при това от години. Той излезе от турнето на Bon Jovi пълен с енергия и заедна написахме две парчета. Получи се много добре и продължихме да композираме, след което решихме да влизаме да записваме." - споделя Ебин.

Записите се получиха страхотно и Ричи взе решение да ги издаде като солов албум. До момента вече има 8 песни, сред които и една в съавтовство с Бърни Топин...

Първият солов албум на РИЧИ САМБОРА - 'Stranger in This Town' излезе още през 1991 и бе последван от 7 години по-късно от втори - 'Undiscovered Soul'.

Според продуцента, третият диск ще бъде завършен в началото на пролетта.

Източник: gibson.com