Четвъртият БРАК на ШИНЕЙД О’КОНЪР издържа САМО 16 ДНИ

28 Декември 2011
news page

Популярната ирландска певица се омъжи за Бари Херидж в розов кадилак в Лас Вегас на 8 декември, в деня на своя 45-ти рожден ден.

Снощи, ШИНЕЙД обяви в официалния си уебсайт, че бракът и приключил на Бъдни вечер и обвинява за това близки до съпруга й хора.

"От момента, в който се събрахме с мъжа ми, негови близки хора започнаха да му оказват силен натиск, да не бъде с мен. Това са хора, които никога не са се срещали с мен, но с мнение за мен, което са си съставили от това, което са чели за ШИНЕЙД О’КОНЪР в медиите."

"Независимо, какво мнение са имали те за мен, в някои случаи дори и да е било с основание, те нямаха право да подлагат съпруга ми на това, на което го подложиха, само заради желанието му да бъде с мен, поради което и се ожени за мен."

"Едва 3 часа след края на церемонията, бракът ни бе разклатен, поради поведението на някои негови близки хора. За мен веднага стана ясно, че на него няма да му е никак лесно, ако иска да продължи с мен. И то и от гледна точка на неговата кариера и по принцип. Не искам да му отнемам живота. Всяка жена трябва да е радост за своя съпруг. Ако обибаш някой в такава ситуация - остави го свободен."

Въпреки очевидното огорчение, ШИНЕЙД е положително настроена към Херидж, който работи като съветник по проблемите на децата с наркотиците, и го определя като "прекрасен човек", но отбелязва, че двамата са направили грешка, като са се оженили.

Предишните 3 брака на певицата бяха с музикалния продуцент Джон Рейнолд, журналиста Никълъс Сомъралд и музиканта Стийв Кууни.

SINEAD

Източник: nme.com