Членове на AGNOSTIC FRONT и INSTED заедно в нова група - THE ALLIGATORS

29 Декември 2011
news page

Култовият РОДЖЪР МАЙРЪТ се сдружи с нови съучастници - РИЧ ЛАБАТ, СТИЙВ ЛАРСЪН и БАРЕТ БЪРТ от калифорнийската хардкор банда от 80-те INSTED и официално вече работят заедно в нова група.

Ето и тяхното съобщение до медиите:

"Четири от най-важните фигури в хардкора от двете крайбрежия се събраха, за да върнат онзи хардкор саунд от 80-те. Тзи саунд се нарича The Alligators, като новият албум ще излезе през 2012 от Bridge Nine Records."

THE ALLIGATORS сами описват това, което правят, като междинното звено на албумите на AGNOSTIC FRONT - 'United Blood' ЕP (1983) и 'Victim In Pain' (1983), тоест, несъмнено олд скуул.

С музиката си, THE ALLIGATORS искали да свалят шапки пред групи като SSD, Antidote, Negative Approach, Poison Idea, Scream и други.

The Alligators e страничен проект, който правя за забавление с момчетата от Insted. На пръв поглед може и да ви се стори странно, но внимавайте да не сгрешите - тези пичове са доста корави. С Рич сме приятели още от началото на 80-те и от край време постоянно си говорим за това, да направим нещо заедно, така че този албум се подготвя от доста време." - пояснява РОДЖЪР.

Дебютът на THE ALLIGATORS ще лъде издаден на 27 март със заглавие 'Time’s Up, You’re Dead'.

За помече подробности, слушайте 'Panic Attack' на Ал.Бояджиев по Тангра Мега Рок...

ROGER

Източник: the1stfive.com