Бившият басист на AC/DC разказва 'ЕПОХАТА БОН СКОТ' в новата си книга

17 Януари 2012
news page

МАРК ЕВЪНС ни представя 'Dirty Deeds: My Life Inside/Outside Of AC/DC'.

В книгата, която излиза от издателство Bazillion Points, той не се задоволява с това да ни разкаже своя път с групата, но намесва и елементи от личния си живот. ЕВЪНС се включи в AC/DC през 1975 и остана с тях във времето, в което още свирят по барове, първите турнета извън Австралия и почти целия период с вокалиста БОН СКОТ - албумите 'High Voltage', 'Dirty Deeds Done Dirt Cheap', 'T.N.T.', 'Let There Be Rock' и излезлия само в САЩ -'Jailbreak' (1974).

"Момчетата в групата предпочитат да държат личния си живот далеч от хорските очи. Тази книга е за всички тези, които през годините неизменно ми задават въпроса "как беше в AC/DC?" Исках да вкарам феновете вътре в групата, такава, каквато беше по времето на БОН СКОТ. Мога да ви кажа, че доста се забавлявахме." - споделя авторът. 

"Общата представа за БОН е, че той е бил як пияч и голям купонджия и всъщност той беше точно такъв. Но в същото време беше и много топъл и сърдечен пич. А освен това имаше безупречни маниери и бе приятел, какъвто всеки би искал да има. Обичаше да казва 'Аз съм жесток пич' и наистина беше."

DIRTY DEEDS

Източник: bravewords.com