ВИЖ ВИДЕО от концерта на ТАРЯ ТУРУНЕН в Словакия

23 Януари 2012
news page

Финландската супер звезда ще свири отново в София тази седмица - четвъртък, 26 януари, в 'Арена Армеец София'.

Междувременно, нейните фенове наводниха мрежата с видео материали от шоуто в Majestic Music Club в Братислава, състояло се миналия петък, 20 януари.

Ето и ВАЖНА информация за концерта на ТАРЯ в четвъртък, разпростраена от организаторите Loud Concerts:

"Вратите на 'Арена Армеец София' ще бъдат отворени за феновете от 18:30. Влизането в залата ще става единствено през вход B-0 (откъм паркинга). По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.
Първи на сцената в 20:00 ще излязат музикантите италианската пауър хеви метъл група Scala Mercalli, следвани от сънародниците си Sylpheed в 20:45. 

ТАРЯ излиза в 21:45, за да започне спиращото си дъха шоу, което ще продължи над 2 часа. В сетлиста на певицата ще бъдат включени песни от цялото й творчество, както и някой изненади за българската публика."

Пушенето в 'Арена Армеец София' е напълно забранено, включително и във фоайетата! Пред вратите на залата ще бъде обособено място за пушене.

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!! 

БИЛЕТИ с цена 40 лв все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

На място, в деня на концерта, цената ще е 50 лв. 

ДЕЦА до 7 годишна възраст ще могат да влязат в залата безплатно. Всички лица до 18 години трябва да имат закупен билет и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица.

Loud Concerts държи да отбележи, че в следствие на скорошните промени в 'Арена Армеец София', паркингът на залата вече се заплаща. Желаещите да посетят концерта с автомобил ще трябва да заплатят 3 лв. за престой на паркинга.

ОЩЕ КЛИПОВЕ

Източник: blabbermouth.net