МОНТИ ПАЙТЪН се събират за НОВ ФИЛМ

27 Януари 2012
news page

Живите членове на 'Летящия цирк' ще работят отново заедно. Новината идва от прекрасния ТЕРИ ДЖОУНС (на малката снимка), който пред вестник Variety съобщава, че самият той ще режисира новия шедьовър.

Филмът, чието заглавие е 'Absolutely Anything' ще бъде с научно-фантастична тематика.

"Не е от поредицата МОНТИ ПАЙТЪН, но определено има тази чувственост." - споделя ДЖОУНС и разкрива, че ДЖОН КЛИЙЗ, ТЕРИ ГИЛИЪМ и МАЙКЪЛ ПЕЙЛИН са потвърдили своуто участие, като все още се очаква това да направи и ЕРИК АЙДЪЛ.

Последният път, в който 5-мата живи членове на трупата се появиха заедно, бе през далечната 1998 на комедийния фестивал в Аспен.

'Absolutely Anything' е филм с компютърно генерирани образи, а МОНТИ ПАЙТЪН звездите озвучават с гласовете си банда извънземни, които даряват определени хора на земята със свръхсила и това води до поредица от свръхкомични ситуации.

Говорещо куче на име Денис ще се изразява с гласа на американската звезда Робин Уилямс.

През 1974, ТЕРИ ДЖОУНС режисира заедно с ТЕРИ ГИЛИЪМ филма 'Монти Пайтън и Светият граал', а 5 години по-късно направи сам и 'Животът на Брайън', както и  'Смисълът на живота според Монти Пайтън' през 1983.

През юни миналата година бе съобщено, че Клийз, Гилиъм, Пейлин и Джоунс ще озвучат 3D анимиран филм по мемоарите на ГРЕЪМ ЧАПМАН - 6-тият член на трупата, който почина през 1989.

Ерик Айдъл обаче, не е взел участие във филма, който се очаква по екраните тази година.

MONTY PYTHON

Източник: bbc.co.uk