GUNS N' ROSES за първи път в България на 8 юли на 'Sofia Rocks 2012'

30 Януари 2012
news page

Организаторите на фестивала, Balkan Entertainment Company съобщават, че АКСЕЛ РОУЗ и неговата група ще свирят на стадион 'Българска армия'.

Sofia Rocks 2012 ще стартира още предишния ден, 7 юли, но хедлайнерът за тогава предстои да бъде обявен допълнително.

"От няколко години се опитваме да доведем тази наистина любима на феновете, култова група в България. Изключително съм щастлив, че точно тази година можем да обявим GUNS N' ROSES за хедлайнър на третото издание на фестивала "Sofia Rocks". Убеден съм че всички рок фенове също с нетърпение са чакали да видят Axl Rose на българска сцена. Мога да ви кажа, че за самия него това е много вълнуващо събитие и имам уверението на неговия мениджмънт, че Axl е впечатлен от възможността да се срещне с българската рок публика, за която вече е чувал легенди." - споделя Давид Либерберг - Мениджър артисти и репертоар на BEC.

"...В момента финализираме преговорите с още няколко много сериозни групи, които да се присъединят към 'Sofia Rocks 2012'. В много кратки срокове ще можем да обявим конкретни имена и съм убеден, че феновете ще бъдат повече от доволни от резултата.", добавя Петър Петров - Генерален мениджър на компанията.

Повече информация за програмата на фестивала и продажбата на билети следва съвсем скоро!

GNR

Източник: virginiarecords.com