КРИС КОРНЕЛ ще ПЕЕ за набиране на средства за БАРАК ОБАМА

01 Февруари 2012
news page

Вокалистът на SOUNDGARDEN се е вписал като участник в кампанията за набиране на средства за преизбирането на ОБАМА за президент.

Концертът ще се състои на 16 февруари в Сан Франсиско, в историческата зала Regency Center, която е предпочитана за сватбени ритуали от местното население (на снимката долу).

Билети за събитието са със следните цени: 100 долара за обикновени места, 1000 $ за специални и 7 500 $ за специални, заедно с възможността за СНИМКА с ОБАМА.

КОРНЕЛ, който през последните години живее със съпругата си основно в Париж, установил при победата на Обама през 2008, че животът извън страната му дава по-ясен поглед върху американския политически живот.

Хубаво е да се отдалечиш от Щатите и да погледнеш през призмата, през която ни гледат хората от други държави. Това което се случи на изборите промени тази визия драстично!” - сподели той тогава пред Metro Canada.

Тази пролет очакваме от SOUNDGARDEN да издадат своя нов студиен албум - първи след излезлия през далечната 1996 ‘Down On the Upside’.

REGENCY

Източник: loudwire.com