МАТ ДЕ ВРИЙС e новият басист на FEAR FACTORY

14 Февруари 2012
news page

Само 4 дни, след като ви съобщихме, че МАТ ДЕ ВРИЙС напуска SIX FEET UNDER, става ясно, че той е новия басист на FEAR FACTORY.

ДЕ ВРИЙС, който преди това изкова репутацияа си с CHIMAIRA, е ангажиран на мястото на БАЙРЪН СТРАУД. В момента FEAR FACTORY довършват предстоящия си нов студиен албум, който рябва да излезе в началото на лятото. Дизайнът е почи завършен,  а музиката вече е на ниво смесване, което се прави в Канада от Грег Рийли.

Дино и Бъртън ме поканиха да се присъединя към една от любимите ми групи. Фен съм на Fear Factory от 1992 и съм страшно развълнуван, че ставам част от тази невероятна банда.

Били сме нееднократно на една сцена, но сега вече ще свирим заедно, просто нямам думи. Благодаря на феновете по целия свят, че застанаха зад мен. Ще се видим много скоро
.” - коментира ДЕ ВРИЙС.

От своя страна, китаристът ДИНО КАЗАРЕС и вокалистът БЪРТЪН С. БЕЛ отбелязват: 

Много се радваме, че МАТ ще свири на бас във Fear Factory. С него сме приятели отдавна, той е страхотен музикант и ще бъде перфектен инструмент в машината FF.”

Новият албум на FEAR FACTORY ще бъде наследник на 'Mechanize' (2010), а подробности за него очаквайте следващата седмица.
 

Източник: bravewords.com