МАКС КАВАЛЕРА се разболя от 'ФАЦИАЛИС'

23 Февруари 2012
news page

Лидерът на SOULFLY има сериозен проблем!  

При завръщането си от Австралия миналата седмица, 42-годишният МАКС КАВАЛЕРА е бил диагностициран с възпаление на лицевия нерв.

Това, което невролозите наричат на български 'ФАЦИАЛИС' или 'СИНДРОМ НА БЕЛС', е изключително неприятно и може да доведе до трайно и необратимо изкривяване на лицето (виж снимката).

У нас, това се считаше за често срещано заболяване на шофьорите, които карат с отворен прозорец, от който следва настиване и възпаление на лицевия нерв.

Лекарят на КАВАЛЕРА веднага му е предписал антибиотици и прогнозите за пълно оздравявавен са добри.

Ето и съобщението на самия МАКС:

"На сутринта, след завръщането ми от Австралия се събудих и цялата стая се завъртя. Обърнах се към Глория и й казах: 'Нещо не е наред.'

"Лицето ти изглежда странно" - отговори тя. Отидох до огледалото и открих, че не мога да мърдам половината си лице. Помислихме, че съм получил инсулт и отлетяхме към болницата.
 
Там научих, че състоянието ми се нарича 'фациалис' (Bell's Palsy). Никога не бях чувал за това, но наистина е отвратително заболяване.

Не можех за затворя дясното си око и цялата половина на лицето ми все едно бе ударена от Майк Тайсън! Изпитвах адска болка
.

Както и да е, сега заминавам за Бразилия. Шоуто трябва да продължи и този "фациалис" няма да спре един метъл да изпълни своите задължения.

Надявам се, всичко да бъде наред. Благодаря на всички фенове, които изразиха своята загриженост. Stay Metal
."

SOULFLY ще издадат своя 8 студиен албум 'Enslaved' на 13 март.

Източник: noisecreep.com