Вокалистът на KORN вече работи СОЛО като J DEVIL

09 Март 2012
news page

ДЖОНАТАН ДЕЙВИС, вокалистът на KORN работи върху свой нов солов проект, който според думите му е "силно електронен" и ще бъде издаден под диджейското му име 'J DEVIL'.

След  успешния експериментален дъбстеп албум на KORN он миналата есен - ‘The Path of Totality,’ сега певецът се хвърля още по-дълбоко в света на ЕЛЕКТРОННАТА ДЕНС МУЗИКА.

Работя по мой нов солов мини албум. Имам си студио в концертиня бус на KORN. Композирам музика всяка вечер.” - споделя ДЕЙВИС пред списание Rolling Stone, след което потвърждава, че ще издаде EP-то до края на годината като J DEVIL.

Обичам да диджействам. Обичам и рока. Страхотно е да минавам от това да съм електро и хеви дъбстеп диджей, след което да се върна към Korn. Това е като терапия за мен." 

Вокалистът на KORN се връща и към сътрудничеството със Skrillex:

Харесват ми неговите неща, но единственото влияние, което поех от него е това, да смесваш в едно най-различни типове музика.

Моите неща не звучат като неговите. Имах късмета да работя с всички най-добри в този бизнес и научих много от това. Но в крайна сметка, успях да създам свой собствен стил. И с това си спечелих уважението на доста хора.”

ДЕЙВИС подчертава, че EP-то му не се ограничава само в един стил електронна музика:

Има много различни стилове. Обичам електро, обичам джънгъл, дръм ен бейс, дъбстеп, така че - смесам всичко това.”
 

Източник: banana1015.com