ОТМЕНИХА ОФИЦИАЛНО АНГЛИЙСКИЯ SONISPHERE

29 Март 2012
news page

След като вчера плъзнаха слухове за отменяне на английския Sonisphere, след като хедлайнерите QUEEN пуснаха късо съобщение в своя сайт, сега организаторите на фестивала  потвърдиха официално, че Sonisphere Knebworth няма да се състои:

С огромна тежест в сърцата и огромно съжаление трябва да съобщим, че Sonisphere Knebworth 2012 се отменя.

Да осъществим фестивала в тази много трудна година се оказа по-сложно, отколкото очаквахме и ние вложихме всичките си усилия през последните месеци и се борихме да запазим Sonisphere.

За съжаление, обстоятелствата ни наложиха за разберем, че няма да сме в състояние да проведем фестивала на нивото, което и артистите, и публиката очакват с пълно основание.

Искаме да поднесем нашите най-дълбоки извинения на групите, както и благодарим на всички екипи и всички звена и партньори, които вложиха толкова усилия.

Сщо така - горещи благодарности навсички фенове на Sonisphere, които застанаха зад нас и да им се извиним, че не успяхме да оправдаем очакванията им.

Всички притежатели на билети ще получат парите си в пълен размер от мястото, където са ги закупили.

Екипът на Sonisphere
.”

Все още няма съобщение, дали другите фестивали от веригата Sonisphere, предвидени в различни европейски държави ще се състоят.

Този път ги изпреварихме с цяла година...


 

Източник: metalhammer.co.uk