ВИЖ - СНИМКИ на LAST HOPE в студио

05 Април 2012
news page

Както ви съобщихме още миналата седмица, софийските хардкор герои LAST HOPE влязоха в студио Sub Zero, за да запишат своя нов студиен албум

Водещият български ХК фотограф, НИКОЛАЙ ИЛИЕВ - МЕЧКАТА ги посети и улови някои интересни моменти в своя обектив.

Албумът е с работно заглавие 'More Than Ever' и ще съдържа 14 песни, като издаването ще се случи СВЕТКАВИЧНО - на 11 май.

Продуцент е италианецът Алесандро Адзали, с който групата работи в последните години. След приключване на записите, той ще направи смесването и мастерирането в своето студио Alpha Omega.

Ето какво казва за албума, вокалистът на LAST HOPE - АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ (на снимката), който е и водещ и основна част от екипа на радио Тангра Мега Рок пред СТЕФАН ТОПУЗОВ за неговия блог Music Vault.

Първоначалната идея беше да е рязко завръщане към олдскул хардкора, но не се получи така. И май за добро. Стана микс от влияния.

Сега има доста от така наречения груув, който всеки търси
.”

Общо 14 парчета ще са, но албумът ще е под 30 минути. По-къси и стегнати са.”

Ето и заглавията на някои от песните - 'Someone Else', 'Generation Lost', 'The Code' и 'Another State of Mind'.

Наричаният от нас - Албоя Джиев добавя, че LAST HOPE са можели да издадат албум още миналата година, но са предпочели да извлекат максимума от песните.

Тествахме ги на живо по време на турнето в Португалия с No Turning Back. Как звучат, как се чувства групата с тях, как ги възприемат хората. И така узряха.

После направихме доста промени на детайли. А това е важно. С повече изпипани детайли стават парчета, които ще останат в историята
.”

Очаквайте скоро и звуци - екслузивно по радио Тангра Мега Рок.




 

Източник: t-musicvault.blogspot.com