SLAYER без ДЖЕФ ХАНЕМАН в София на 3 юни

02 Май 2012
news page

Докато феновете на SLAYER с нетърпение броим дните до следващия им концерт в София - 3 юни на Loud Festival 2012, групата разпространи следното писмо до всички:

"Фенове на SLAYER по целия свят. Време е да ви кажем, какво става с нашия брат ДЖЕФ ХАНЕМАН.

Както знаете, ДЖЕФ получи ухапване от паяк преди повече от година. Но най-вероятон не знаете, че в дните след като постъпи в спешното отделение, нещата бяха на косъм.

Лекарите дори обсъждаха необходимостта да ампутират ръката му и ние изобщо не знаехме, дали изобщо ще оцелее.

За няколко дни го вкараха в медикаментозна кома и го подложиха на поредица от операции, за да отстранят мъртвите тъкани от ръката му.

Така че, добре разбирате, ДЖЕФ беше в наистина тежко състояние. Оттогава измина година, в която той излезе от болницата и трябваше да се учи да ходи отново.

Наложиха се и няколко болезнени присаждания на кожа. Беше на рехабилитатор,  да си възвърне силата на ръката. Най-хубавото обаче е, че отново свири на китара.

Всички много се вълнувахме, когато миналата година той се присъедини към нас на сцената за един от бисовете на шоуто на BIG FOUR в Коачела.

Оттогава, ние оказваме на ДЖЕФ подкрепата и му даваме времето, от което се нуждае, за да се възстанови напълно и да e в състояние да свири отново, както всички очакваме от него.

През последните няколко седмици, той участва в композирането на нови парчета и идва на нашите репетиции. Но няма да бъде с нас на предстоящите концерти.

Много сме благодарни на ГАРИ ХОЛТ, че ще продължи да свири с нас, като негов заместник, докато ДЖЕФ продължи възстановяването си и докато е напълно готов да се върне.

Колко време ще продължи това? Най-точният и честен отговор е - 'толкова, колкото е необходимо.'

Също така, бихме искали да знаете, че вече композираме и записваме неща за предстоящия нов студиен албум на SLAYER

Вече имаме готови няколко песни и ще довършим албума, в свободните седмици, когато нямаме концерти тази година.

ГАРИ ще свири с нас на турнето ни в Европа през май и през юни
."

Това означава, че ще гледаме SLAYER в София на 3 юни с ГАРИ ХОЛТ от EXODUS (на снимката).
 

Източник: noisecreep.com