ХОЛОГРАМНИ КОНЦЕРТИ и на ХЕНДРИКС и МОРИСЪН

13 Юни 2012
news page

Манията по евентуално изкарване на пари от концерти, на които на сцената се пуска ХОЛОГРАМА на покойна звезда се разраства.

Всичко започна от зрелищното шоу с холограмата на ТУПАК по време на изпълнението на Д-Р ДРЕ на фестивала Coachella през април.

След това бяха обявени планове за подобни изображения на ЕЛВИС, ФРЕДИ МЪРКЮРИ и TLC.

Сега, списание Billboard съобщава, че идеята за ХОЛОГРАМНИ КОНЦЕРТИ вече се обсъжда и от наследниците на ДЖИМ МОРИСЪН и ДЖИМИ ХЕНДРИКС

ДЖЕФ ДЖАМПОЛ - управител на компанията, която държи правата над марката на покойния вокалист на THE DOORS споделя пред списанието, че работи върху идеята за възкресяване на МОРИСЪН в '3D' от близо десетилетие и се надява в най-скоро време да предложи на феновете мултимедиен спектакъл с участието и на живите членове на групата.

В същото време, сестрата на ДЖИМИ ХЕНДРИКС - ДЖЕЙМИ, която е шеф на Experience Hendrix, признава, че вече е ангажирала за подобен проект английската компания Musion Systems.

За нас, естествено, най-важното е да запазим автентичността на ДЖИМИ. На този етап все още нищо не е сигурно.” - разкрива ДЖЕЙМИ ХЕНДРИКС.

 

Източник: consequenceofsound.net