СИНЪТ на ОЗИ с диагноза 'МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА'

18 Юни 2012
news page

ОЗИ ОСБЪРН и съпругата му ШАРЪН изразиха огромната си болка от диагнозата 'МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА', поставена на сина им ДЖАК.

Новината за това идва само 2 месеца, следа като 26-тодишният ТВ персонаж и годеницата му ЛИЗА СТЕЛИ се сдобиха с първото си дете.

'МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА' е изключително тежко неврологично заболяване, причините за което не са напълно изяснени. Състои се от разнообразни двигателни нарушения, без обаче да засяга менталността.

Диагнозата е била поставена на ДЖАК, след като той загубил 60% от зрението на дясното си око.

Младежът споделя пред списание Hello:

Докато очаквах резултатите от изследванията побеснях от гняв. След това ужасно се натъжих. После осъзнах, че гневът и тъгата само влошават състоянието ми.

“Моментът, в който се случва това е адски неподходящ. Точно ни се роди бебето, а и в работата ми всичко бе супер. Зададох си въпроса - защо точно сега
?’”

ДЖАК разкрива, че годеницата му СТЕЛИ му вдъхва сили за предстоящата борба.

Баща му - вокалистът на BLACK SABBATH - ОЗИ ОСБЪРН не скри болката си:

Ако това си беше случило на мен самия, щях да си кажа ‘Ози има репутация, че води лош живот и ето, тя се оправдава. Но ДЖАК е толково добро момче.”

Съпругата му ШАРЪН допълва: “Не спирам да мисля, къде сгреших? Какво съм яла или пила по време на бременността? Чувствам, сякаш вината е моя.”

Източник: classicrockmagazine.com