ГАНГСТЕРИ от БРОНКС в новото ВИДЕО на ДОРО

08 Август 2012
news page

Новият клип на германската хеви метъл кралица ДОРО ПЕШ - 'Raise Your Fist In The Air' получи своята премиера миналата седмица пред 75 000 фенове на фестивала Wacken Open Air, а сега вече е качен и онлайн.

Част от снимките са правени във втория дом на певицата от Дюселдорф - Ню Йорк. 

Ситуацията е била напрегната и доста опасна, защото екипът избира да работи не на Бродуей или Таймс Скуеър а из мрачните кътчета на Бронкс.

Ако бяхме решили да снимаме в Манхатън, трябваше да вадим разрешителни за всеки ъгъл. А в Бронкс на никой не му пука.” - разказва самата ДОРО.

"Или поне, нямаше никакви полицаи, но пък чувствахме че местните банди следят всяка наша стъпка. Снимачният ни камион се движеше по най-тъмните части на квартала."

Следяха ни и бяха изпълнени с подозрения към нас. Усещахме заплахата непрекъснато.”

В един момент отидох при тях и им обясних кои сме и, че песента 'Raise Your Fist…' може да се счита за критика към нарастващата несправедливост по света.”

Предложихме им да участват и те в клипа и агресивното им поведение се превърна в ентусиазъм. Това беше най-доброто, което можехме да направим. А и най-здравословното." - добавя ДОРО шеговито.

Видеото се получи страхотно, а епизодите с участието на хората от Бронкс ми харесват най-много.”

Новият мини-албум на ДОРО се казва 'Raise Your Fist In The Air' и съдържа 4 песни - две версии на едноименната - на английски и на френски, немската балада 'Engel', както и още един метъл химн - 'Victory'. 

EP-то е предвестник на новия студиен албум, който излиза на 19 октомври.
 

 

Източник: nuclearblast.de