ANATHEMA говорят в новия МЕТАL HAMMER - БЪЛГАРИЯ

31 Август 2012
news page

Излезе брой 3 на българския 'METAL HAMMER'.

Точно в средата има интервю с вокалиста на ANATHEMA - ВИНИ КАВАНА, който говори за предстоящия супер спектакъл на групата на 21 септември в Античния театър в Пловдив.

"За първи път в историята на Anathema ще излезем на сцената със струнен оркестър, а това винаги е било мечта на всеки от нас - да свирим на вълшебно място за публика, която буквално диша с музиката ни.

Убеден съм, че красотата на Античния театър ще резонира перфектно със същността на Anathema.
"

В интервюто на Диляна Делчева, ВИНИ говори и за това, какво точно ще свирят ANATHEMA в Пловдив, за репетициите с Пловдивската филхармония, за оркестралните аранжименти, за концерта в зала 'България' през 2010 и за това, как възприема творчеството на ФИШ, който ще се представи в Пловдив предишната вечер. 

 На корицата на БРОЙ 3 на 'Metal Hammer Bulgaria' e ТАРЯ ТУРУНЕН, която направи първото издание на форума Sounds of The Ages миналата есен в Античния театър в Пловдив.

Списаниета предлага общо 80 страници:
 
BreakNeck News – най-важните новини от света на рок музиката през последния месец;
Discs of Doom – Дани от Cradle Of Filth  разказва кои са любимите му албуми и защо;
MasterclassДжъс Осбърн от Electric Wizard и Лий Дориън от Cathedral ще ви убедят, че в дуум-а е истината;
Tatts Life – голи снимки на Шута от Vendetta!;
Новият завет – ако все още не се разтреперватe от вълнение при мисълта за реюниъна на Black Sabbath, JB от Grand Magus ще ви обясни защо това не е нормално;
Black Sabbath – дългоочакваното завръщане на "кръстниците”; 
Ола Енглунд – какво разбираме за новия китарист на Six Feet Under;

И още Red Hot Chili Peppers, Grave Digger, кои са 20-те най-добри блек метъл албуми според 'Metal Hammer Bulgaria', Девин Таунсънд, Звезди разказва  за 'The Song Remains The Same' на Led Zeppelin, ревюта на албуми, както и на две книги, ревю за концерта на Korn на 'Spirit Of Burgas', Asia – размисли от Джон Уетън, на какви китари свири Тони Айоми, признания от Силеньоз от Dimmu Borgir и други. 

Цената на 'Metal Hammer Bulgaria' е 4,95 лв. 

Списанието пусна и официалния си сайт - www.metalhammer.bg.




 

Източник: metalhammer.bg