HEART ще получат ЗВЕЗДА на АЛЕЯТА на СЛАВАТА

13 Септември 2012
news page

Легендарните сестри - АН и НАНСИ УИЛСЪН ще получат своята звезда на Алеята на славата в Холивуд, поради постигнатото от групата им HEART.
 
Церемонията ще се състои на 25 септември срещу Института по музика на булевард 'Холивуд', с водещ ЛЕРОН ГУБЛЪР - президент на Търговската камара в Холивуд.

'Това място е свято за феновете на рока. Тези дами ще се присъединят към групи като JOURNEY и MOTLEY CRUE, които също имат своите звезди тук. Събитието е много важно и от гледна точка на това, че ще вдъхнови много млади момичета, които искат да бъдат рок звезди и да последват примера на тези легендарни рокаджийки
.”

HEART нападнаха класациите още през 70-те с хитове като ‘Crazy On You’, ‘Magic Man’, ‘Barracuda’, ‘Straight On’ и много други.

Двете сестри УИЛСЪН, не просто водят групата, но и композират песните и свирят на инструменти, което ги прави първите жени в рок историята с подобна мащабна роля.
 
През 80 и 90-те, HEART продължават да са на върха с хитовете ‘These Dreams’, ‘Alone’, ‘What About Love’, ‘If Looks Could Kill’, ‘Never’ и още много други.

Близо 35 години след първия си хит, HEART се върнаха в Billboard Top 10 с албума 'Red Velvet Car' 2010 и чудесното ДВД - 'Night At Sky Church' - достигнало 5 място в класациите.
 

 

Източник: bravewords.com