Барабанистът на SCORPIONS съди бившата си ЖЕНА

25 Септември 2012
news page

Барабанистът на SCORPIONS - ДЖЕЙМС КОТАК определя бившата си съпруга АТИНА ЛИЙ като "АЛКОХОЛИЧКА" в отговор на нейния съдебен иск, с който тя се опитва да получи от него 3200 долара месечна издръжка за себе си и общия им син.

ДЖЕЙМС и АТИНА, която е по-малката сестра на барабаниста на MOTLEY CRUE - ТОМИ ЛИЙ, се разделиха през 2010, след 14 години брак.

През юли, съдът й даде настоятелството над 15-годишното момче, както и определи той да заплаща месечна издръжка от 1466 долара за детето и 1738 за майката, на базата на обявения месечен доход на КОТАК от 12 000 долара.

В своя защита, барабанистът на SCORPIONS твърди, че синът живее при него още от януари, защото пиянските навици на ЛИЙ не й позволяват да се грижи за него. КОТАК добавя и, че бившата му жена може да печели близо 80 000 хиляди на година, ако се върне към работата си на медицинска сестра в хирургията.

КОТАК
иска наложената му от съда през юли мярка да бъде променена - сумата да бде намалена, както и да му бъде присъдено пълно настойничество над детето. Той подчертава, че неговите приходи не са гарантирани, при положение, че договорът му със SCORPIONS все още не е продължен.

От своя страна, ЛИЙ настоява, че е спряла да пие още през януари и е оставила сина да живее при баща си само, за да не му се налага да сменя училището си.

Тя (на снимката - крайната вдясно) в участва в реалити ТВ поредица на име 'Ex Wives of Rock' (Бивши рок съпруги), която следи живота на жени, които са били омъжени за членове на Scorpions, Warrant и Motley Crue.

В шоу, тя казва: “Да се омъжиш за музикант, не е лоша идея - това е най-лошата идея за всички времена.”

Предстои съдът да се произнесе.
 

Източник: classicrockmagazine.com