МУЗИКАЛНАТА програма на TATTOO FEST SOFIA 2012

01 Октомври 2012
news page

След като слушате ТАНГРА МЕГА РОК, вече отдавна знаете, че радиото отново е основен медиен партньор на TATTOO FEST SOFIA 2012.

Ден преди организаторът ЕМИЛ САПАРЕВСКИ да бъде гост в нашето студио (вторник в 12 на обяд), вече има информация и за музикалната програма на фестивала.

Хардкор животните VENDETTA ще свирят на 6 октомври в Зала 1 на Парти център '4км'.

Освен тях, ще присъстват и THE SMUGGLERS COLELCTIVE с яко rockabilly и rock and roll шоу, Dj Rawland с тежък хип-хоп, а Dj Lazy Face с реге сет.

Уникалният фестивал-изложение ще се състои за 11-та поредна година, но този път в два последователни дни - 6 и 7 октомври.

В залите на Парти център '4 км' в столицата ще има много студия за татуировки от България, САЩ, Гърция, Турция, Македония.

Сред атракциите, които ще забавляват посетителите и участниците на Tattoo Fest Sofia 2012, има танцьорки на пилони, огнено шоу, готик ревю, фото изложби, екстремно бодисъспеншън шоу, конкурси за татуировки, калиграфско шоу, арт фюжън, където известни татуисти ще рисуват заедно, конкурс за 'Мис Tattoo', конкурс за детска рисунка, много щандове със стийм пънк бижутерия, готик аксесоари и дрехи от 'Горгон', готик бижутерия, комикси, скейт обувки от Vans, дрехи от Питбул.

Веднъж влезли в Парти център '4 км' ще срещнете красивите и екстравагантни After Shock момичета,които ще почерпят с безплатни напитки и ще ви развеселят с нестандартни игри.

Двудневните билети участват в томбола за маратонки VANS, безплатна татуировка, ваучери за подаръци. Децата ще могат да изрисуват лицата си на специален щанд и ще участват в конкурс за рисунка.

На Tattoo Fest Sofia 2012 ще представим и календар за 2013-а година с татуирани български момичета.

Източник: gorgonbg.org