ЧУЙ - откъси от НОВИЯ АЛБУМ на QUEENSRYCHE

16 Ноември 2012
news page

Седмица, след като бившият вокалист на QUEENSRYCHE, ДЖЕФ ТЕЙТ представи своя нов солов албум и ни даде своята версия за развитието на групата - тук по радио ТАНГРА МЕГА РОК, неговите бивши колеги също се активизират.

Новият певец - ТОД ЛА ТОР коментира процеса по създаване на новия албум на QUEENSRYCHE, след като групата качи в YouTube клип с откъси от песни, които ще влязат в предстоящия диск.

Той трябва да бъде готов през следващата година и ще бъде продуциран от ДЖЕЙМС БЪРТЪН, правил албуми като 'Operation: Mindcrime,' 'Empire' и 'Promised Land'.

Ето и съобщението, което ЛА ТОР пусна в своя Facebook:

"Благодаря на всички за положителния отклик на това, което правим:) Тези аудио записи са все още само демо. Започваме истинските записи след 2 седмици. Не сме използвали външни автори - това е музика САМО на Queensryche и ние сме горди да ви представим новата глава в историята на групата.

Много сме горди и да работим отново с Джеймс Бъртън - той е точният човек за нас и това е доказано отдавна. Накрая, много съм щастлив, че гласът ми ще бъде чут в истинската си форма.

Благодаря на всички от името на цялата група m/
".

Слушай демо записите за новия QUEENSRYCHEЕТО ТУК.

Източник: antimusic.com