Украински ТРАВЕСТИТ купил РОЛС-РОЙСА на ФРЕДИ МЪРКЮРИ

29 Януари 2013
news page

Скандалният украински поп певец и комик - Андрей Данилко, известен с псевдонима си Верка Сердючка, е новият собственик на РОЛС-РОЙСА на ФРЕДИ МЪРКЮРИ.

В средата на януари бе съощбено, че търгът по време на международното автомобилно изложение в английския град Бирмингам, на който бе изложена колата, е спечелен чрез наддаване по телефона от "анонимен руски бизнесмен".

Сега, самият Верка организира пресконференция в Киев, на която съобщи, че той е новият собственик на произведения през 1974 РОЛС-РОЙС - модел Silver Shadow, но не възнамерява да го кара, а го е купил за близо 90 000 евро, за да го съхрани за всички фенове на QUEEN и ще го дари на специалния 'Музей на Фреди', който предстои да бъде отворен във Великобритания. 

Данилко скандализира от години украинската общественост, като се представя за жената Верка Сердючка и сам себе си се нарича "Украинската Пепеляшка ". През 2007, той/тя се класира на 2-ро място на финала на конкурса 'Евровизия'.

Там отново предизвика напрежение с измисления текст на песента си 'Лаша тумбай', в която руснаците чуха "Russia goodbye".

Ето го и новото парче на Сердучка:

 

Източник: esctoday.com