Певецът на LAMB OF GOD се върна пред СЪДА в ЧЕХИЯ

04 Февруари 2013
news page

РАНДИ БЛАЙТ - вокалистът на LAMB OF GOD се завърна в Чехия, за да се изправи пред съда по обвинението в причиняването на смърт на фен по време на концерт на групата преди 2 години.

Родителите на починалия Даниел Ношек се борят за обезщетение от 10 милиона чешки крони, което се равнява приблизително на 530 000 долара.

Чешкият сайт Blesk.cz съобщава, че БЛАЙТ е пристигнал в съда 15 минути преди началото на заседанието - тази сутрин, 4 февруари.

Той е отказал да говори с репортерите и е общувал само с адвоката си - ВИДЕО

"Започна се. Аз съм спокоен и подготвен. Благодаря на всички за добрите пожелания и молитви." - написа вокалистът на LAMB OF GOD в Instagram.

Ето и думите му пред съда:

"Удържах на думата си. Казах, че ще се явя в съда днес и ето ме пред вас. Аз не бяхгам от отговорност. Не съм човек, който ще се опита да избяга от проблемите. Но не искам да понеса наказание за нещо, което не съм извършил."

БЛАЙТ отново обясни, че по принцип на феновете е строго забранено да се качват на сцената. Но в този случай се е получило точно това. Хора от публиката се покатерили на сцената и се озовали сред музикантите.

"Смъртта на наш фен ме покруси дълбоко!"- подчерта той.

Делото започва....

Източник: bravewords.com