Новият SLAYER се бави заради РИК РУБИН

05 Февруари 2013
news page

Завършването на предстоящия нов студиен албум на SLAYER се бави, заради продуцента РИК РУБИН.

Това става ясно от интервю на китариста КЕРИ КИНГ в шоуто на популярния американски радиоводещ ЕДИ ТРЪНК:


"Цялото забавяне сега се дължи на това, че като че ли РИК РУБИН си сменя дистрибуторите. Ние сме оставени в забрава, докато той се приземи някъде.

Реалистично погледнато, ние в момента нямаме договор за издаване. По принцип планираме да продължим да работим с Рик, но той работи по търсене на дистрибутори. Когато се оправи с това, ще започнем да записваме.”

Думите на КИНГ идват, след като през последната година, знаменитият продуцент стана обект на цяла поредица критики от популярни музиканти. 

През 2011, БИЛИ ГИБЪНС от ZZ TOP заяви пред медиите, че именно РУБИН е причината за забавянето на излизането на техния албум 'La Futura'.

В един момент не знаехме какво става. Къде е албумът ни? Кога ще го чуем?’”

Скоро след това, ГРЕЪМ НЕШ обвини продуцента, че е съсипал записите на CROSBY, STILLS AND NASH, а КОРИ ТЕЙЛЪР обеща, никога повече да не работи с РУБИН и накрая MUSE му благодариха, затова че им е показал, как НЕ ТРЯБВА да се записва албум.

В момента, РИК РУБИН (на снимката долу) довършва албума на голямото студийно завръщане на BLACK SABBATH с ОЗИ и започва да се готви за записите на новия на METALLICA

Въпреки критиките си, БИЛИ ГИБЪНС от ZZ TOP все пак подчерта, че “РИК има един нестандартен и необясним начин, по който прави всичко, което прави. Не ме разбирайте погрешно - той има някаква убийствена интуиция за нещата, която го прави ненадминат.”



Връщайки се към новия албум на SLAYER - КЕРИ КИНГ предрича, че той ще излезе още през тази 2013, а надеждата пострадалият от ухапване на паяк китарист ДЖЕФ ХАНЕМАН да участва в него, е все така жива.

Все така се бори да се върне в играта.” - подчертава КЕРИ.

Имам достатъчно собствени китарни партии, ако се наложи  – обаче ако и ДЖЕФ дойде с негови неща - hell yeah, ще имаме допълнително.”


 

Източник: classicrockmagazine.com