Барабанистът на ASIA отказал на BLACK SABBATH

23 Август 2013
news page

КАРЛ ПАЛМЪР е получил покана да се присъедини към BLACK SABBATH

Легендарният барабанист на ASIA, обаче, бил принуден да откаже, поради ангажименти към своята група. 

Старият му приятел, ТОНИ АЙОМИ му предложил да заеме мястото на БИЛ УОРД за записите на албума '13' и турнето, след като преговорите с последния се провалиха.

Тони ми се обади с предложението, но аз нямаше как да приема, защото бях на турне с ASIA. Но иначе, бих свирил със SABBATH с удоволствие." - разказва самият ПАЛМЪР, който придоби легендарния си статус още с EMERSON, LAKE & PALMER.

Аз съм класически музикант, като боразование, но по принцип се считам за рок барабанист и на практика, никога не съм свирил в толкова директна рок банда като BLACK SABBATH.

Твърде късно открих хеви метълаЕстествено, в ASIA има някои елементи, но там ние сме по-ориентирани към мелодията.

Бих се радвал някога да бъда част от група, която свири тежки рифове, много семпли, но и много динамични. Колкото повече остарявам, толкова повече ме влече към тази музика.”

След невъзможността на ПАЛМЪР да работи с BLACK SABBATH, продуцентът РИК РУБИН предложил като вариант ДЖИНДЖЪР БЕЙКЪР, но в крайна сметка групата ангажира БРАД УИЛК от RAGE AGAINST THE MACHINE.

Както ви съобщихме по-рано тази седмица, КАРЛ ПАЛМЪР и ASIA ще ще свирят в Пловдив на 21 септември 2013 (събота).

Това ще бъде третото издание на музикалния форум Sounds of The Ages.

В  магическата атмосфера на Античния театър, ASIA ще представят най-големите си хитове, като някои от тях ще бъдат изпълнени за ПЪРВИ ПЪТ със симфоничен оркестър.

Легендарната супергрупа заедно с Оркестъра на Пловдивската филхармония под диригентсвото на Левон Манукян.

БИЛЕТИ вече се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg с цени 30 и 35 лв. Има и ограничен брой с цена 40 лв за местата непорсредствено преди сцената. 

КУПИ ТУК
 

Източник: classicrockmagazine.com